Менаџирање со времето на тимот

2019-08-02T18:19:20+02:0010 јули, 2019|Categories: Авизо блог|Tags: |

Секој бизнис се стреми кон што подобро искористување на времето на својот тим. Сега е полесно да се менаџира тимот и времето, за бизнисот да го користи овој ресурс [...]