CRM (Customer Relationship Management) или евиденција (датабаза) на клиенти

2019-08-02T18:14:41+02:0012 јули, 2019|Categories: Авизо блог|Tags: |

Бизнисот кој ги познава своите купувачи е секогаш чекор пред своите конкуренти. Тука CRM-от е важна алатка бидејќи овозможува евиденција на релациите (интеракциите) меѓу постоечките и новите клиенти со [...]