Дали вашиот бизнис е на интернет ?

2019-08-02T18:02:37+02:0013 јули, 2019|Categories: Авизо блог|Tags: |

Доколку вашиот бизнис не е на интернет, тој не постои! Звучи драматично, но факт е дека над 75% од населението во нашата држава секојдневно користи интернет, како и тоа [...]