Безбедносен совет поврзан со вирусот корона Covid-19

2020-03-19T10:19:58+02:0019 март, 2020|Categories: Авизо блог|Tags: , , , |

Сите ја разбравме важноста на почитувањето на здравствените мерки пропишани од државата. Сигурно ги почитуваме, сите. Без почитување, се ставаме себе си и сите останати во непотребен ризик. Се [...]