Стартувај со интернет продажба Startuvaj so internet prodazba
  • Купувачите се на интернет – пребаруваат и купуваат од мобилен
  • Во секакви кризи – вашиот бизнис има отворен 24/7 канал за продажба
  • Управувањето со продавницата е едноставно, брзо, од мобилен и десктоп

Стартувај со своја онлајн продавница, денес !

Чекорите за да стартувате се следни:

  1. Аплицирате за наша понуда на формуларот подолу.
  2. Ве контактираме за најмногу 8 часа со прецизен план и понуда.
  3. Ве водиме во процесот за обезбедување сметка за вашата онлајн продавница со една од банките во Македонија.
  4. Ја изработуваме вашата онлајн продавница според дадената понуда.
  5. Добивате подарок: 3 месеци промоција на Facebook.