Последните B2B маркетинг трендови актуелни за 2020-та година кои значително ќе направат разлика во вашиот маркетинг на социјалните медиуми:
– Приоритет на корисничко искуство
– Персонализација
– Активно користење на аналитики за маркетинг стратегии
– Маркетинг автоматизација
– Фокус на безбедност на податоци и заштита на приватност
– Воведување нови технологии
Infographic looks at evolving B2B marketing trends
Повеќе на: SocialMedia Today