Изјави на учесници од спроведена обука на тема On-line новинарство, во организација на бизнис магазинот Капитал. Горан Димитровски, како претставник на Авизо (издавач на електронски весници) активно учествуваше во обуката каде беа присутни повеќе претставници од македоснките телевизии, радија, дневни весници, магазини…

Преслушај тука