Проект во најава – бараме бизнис партнери:
„е-Едукатор“ – Тешки прашања-лесни одговори (за се и сешто)

Месечно издание во електронски облик: е-енциклопедија. Ретка македонска енциклопедија во продолженија – континуитет: 50 прашања – 50 одговори – 50 е-страници.

Секое поставено прашање е тешко ако не се знае одговорот.

Секој одговор е лесен кога се знае.

 

Хрономер

Единствен електронски месечен магазин во Македонија

Хрономер - двонеделен информативно-политички е-магазинИзбор на вести и информации за настани во Македонија и во светот кои се случиле во текот на изминатиот месец но презентирани на поинаков, оригинален начин: со куси коментари, ставови и аргументи кои можеби ќе предизвикаат и ваша реакција. Се дистрибуира на предефинирана e-mail листа. Досега се објавени вкупно 26 изданија.

Прегледај ги првите изданија: 123, …, 19,…
Последното од објавениот серијал.

 

Клик

 

Забавен неделен е-магазин
КЛИК - забавен неделен е-магазин

Каков неделен забавен е-магазин е „Клик? Одговорот е: секаков! А тоа значи, не “од се по нешто”, туку “од се сешто”. Конкретно: во “Клик” кликаме за се што ќе чуеме и разбереме, дознаеме и научиме, прочитаме и препрочитаме заедно. Се дистрибуира на предефинирана е-mail листа. Досега се објавени вкупно 44 изданија.

Прегледај ги првите изданија: 1, 2, 3, …
Последното од објавениот серијал: …

 

 

Дневен е-Еснаф

Дневен е-ЕснафПрв и единствен електронски дневен весник во Македонија

Весникот претставува избор на вести за настани во земјата и странство од областа на бизнисот, политиката, спортот и културата. Првиот број е издаден на 07.03.2005 г. Се дистрибуира на предефинирана e-mail листа. Досега се објавени вкупно 362 изданија.

Прегледај ги првите изданија: 123, …
Последното од објавениот серијал.

Веб страницата на редакцијата Еснаф.
Во моментов offline пензионирано издание.

Сме во потрага по бизнис партнери за продолжување на овој проект.
Контактирајте не на 075384763 или преку оваа контакт форма.