Авизо блог

/Авизо блог
14 07, 2019

За резултати во дигиталниот маркетинг, почни од почеток – од сопствената веб страница

2019-08-21T21:40:31+02:0014 јули, 2019|Categories: Авизо блог|Tags: , |

Се навикнавме секојдневно да сме со мобилниот во рака, но и со лаптопот или десктопот пред себе си, по неколку часа на ден. Како корисници на интернетот, имаме секогаш [...]

13 07, 2019

Дали вашиот бизнис е на интернет ?

2019-08-02T18:02:37+02:0013 јули, 2019|Categories: Авизо блог|Tags: |

Доколку вашиот бизнис не е на интернет, тој не постои! Звучи драматично, но факт е дека над 75% од населението во нашата држава секојдневно користи интернет, како и тоа [...]

12 07, 2019

CRM (Customer Relationship Management) или евиденција (датабаза) на клиенти

2019-08-02T18:14:41+02:0012 јули, 2019|Categories: Авизо блог|Tags: |

Бизнисот кој ги познава своите купувачи е секогаш чекор пред своите конкуренти. Тука CRM-от е важна алатка бидејќи овозможува евиденција на релациите (интеракциите) меѓу постоечките и новите клиенти со [...]

10 07, 2019

Менаџирање со времето на тимот

2019-08-02T18:19:20+02:0010 јули, 2019|Categories: Авизо блог|Tags: |

Секој бизнис се стреми кон што подобро искористување на времето на својот тим. Сега е полесно да се менаџира тимот и времето, за бизнисот да го користи овој ресурс [...]

5 07, 2019

Продуктивност на бизнисот

2019-08-02T19:05:04+02:005 јули, 2019|Categories: Авизо блог|Tags: |

Сте почуствувале како да немате доволно време во денот за се што сакате да сработите? Сте посакале поседноставно менаџирање на бизнисот за да ви остане повеќе време за овозможување [...]

20 06, 2016

КЛИК радио

2019-09-20T22:18:11+02:0020 јуни, 2016|Categories: Авизо блог|

Проектот КЛИК радио е одамна создаден, а дури сега одлучивме да го стгартуваме со редовна реализација. Уживајте во содржините. Нетипично, нестандардно, неформално, необично, несебично, неполитичко и незадолжително ВАШЕ интернет [...]

5 12, 2012

Red Hot

2019-09-20T22:19:42+02:005 декември, 2012|Categories: Авизо блог|

Објавено интервју со Влатко Митов, проект менаџер на дневниот е-весник „Дневен е-Еснаф“. https://www.youtube.com/watch?v=Lisja-nL86M

7 04, 2011

Социјални медиуми (social media)

2019-09-20T22:21:35+02:007 април, 2011|Categories: Авизо блог|

Ве има на интернет ? Сте дел од глобалното вмрежување? Верувате ли во моќта на директниот контакт? Ги познавате ли можностите на новиот тренд во денешната глобална маркетинг стратегија [...]

11 12, 2008

WordPress 2.7

2019-09-20T22:23:32+02:0011 декември, 2008|Categories: Авизо блог|

Изгледа одлично. Досега не сум препорачувал било каков софтвер или веб алатки. Едно од главните насочувања на мојот бизнис ПРЕЗЕНТ е проектен менаџмент при имплементација на софтверско решение во микро и [...]

2 10, 2008

Постои ли веб маркетинг во Македонија?

2019-09-05T11:59:04+02:002 октомври, 2008|Categories: Авизо блог|

Долго време ја следам ситуацијата на ова поле. Се чудам на незнаењето, навиките, одбивноста на нешто што е тренд во светот. Во Македонија овој пазар (рекламирање на веб) е [...]

This website uses cookies and third party services. Ok