Monthly Archives: јули 2019

//јули
14 07, 2019

За резултати во дигиталниот маркетинг, почни од почеток – од сопствената веб страница

2019-08-21T21:40:31+02:0014 јули, 2019|Categories: Авизо блог|Tags: , |

Се навикнавме секојдневно да сме со мобилниот во рака, но и со лаптопот или десктопот пред себе си, по неколку часа на ден. Како корисници на интернетот, имаме секогаш [...]

13 07, 2019

Дали вашиот бизнис е на интернет ?

2019-08-02T18:02:37+02:0013 јули, 2019|Categories: Авизо блог|Tags: |

Доколку вашиот бизнис не е на интернет, тој не постои! Звучи драматично, но факт е дека над 75% од населението во нашата држава секојдневно користи интернет, како и тоа [...]

12 07, 2019

CRM (Customer Relationship Management) или евиденција (датабаза) на клиенти

2019-08-02T18:14:41+02:0012 јули, 2019|Categories: Авизо блог|Tags: |

Бизнисот кој ги познава своите купувачи е секогаш чекор пред своите конкуренти. Тука CRM-от е важна алатка бидејќи овозможува евиденција на релациите (интеракциите) меѓу постоечките и новите клиенти со [...]

10 07, 2019

Менаџирање со времето на тимот

2019-08-02T18:19:20+02:0010 јули, 2019|Categories: Авизо блог|Tags: |

Секој бизнис се стреми кон што подобро искористување на времето на својот тим. Сега е полесно да се менаџира тимот и времето, за бизнисот да го користи овој ресурс [...]

5 07, 2019

Продуктивност на бизнисот

2019-08-02T19:05:04+02:005 јули, 2019|Categories: Авизо блог|Tags: |

Сте почуствувале како да немате доволно време во денот за се што сакате да сработите? Сте посакале поседноставно менаџирање на бизнисот за да ви остане повеќе време за овозможување [...]

This website uses cookies and third party services. Ok