Red Hot

2019-09-20T22:19:42+02:005 декември, 2012|Categories: Авизо блог|

Објавено интервју со Влатко Митов, проект менаџер на дневниот е-весник „Дневен е-Еснаф“. https://www.youtube.com/watch?v=Lisja-nL86M