Вечер Express

2019-08-02T19:14:05+02:005 ноември, 2005|Categories: Авизо блог|

  Интервју со Горан Димитровски објавено во прилогот на дневниот весник Вечер Express, по повод издавањето на дневниот електронски весник „Дневен е-Еснаф“. Наслов „Можеби кога ќе станеме е-Македонија...“. Преземи [...]