Обука на тема On-line новинарство, во организација на бизнис магазинот Капитал

2019-08-02T19:19:01+02:0010 октомври, 2005|Categories: Авизо блог|

Изјави на учесници од спроведена обука на тема On-line новинарство, во организација на бизнис магазинот Капитал. Горан Димитровски, како претставник на Авизо (издавач на електронски весници) активно учествуваше во [...]